وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی ندا نجفی

اصفهان و خمینی شهر خیابان بوعلی ساختمان حکمت واحد 10 تلفن 09132180811

وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی ندا نجفی

اصفهان و خمینی شهر خیابان بوعلی ساختمان حکمت واحد 10 تلفن 09132180811

وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی  ندا نجفی

رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل موسسه حقوقی نسیم راهگشای قانون
وکیل پایه یک دادگستری سرکار خانم ندا نجفی:
...مشاوره همیشه به سود شماست...

همیشه به یاد داشته باشید که:

1. اقدام خود سرانه در مسائل حقوقی در برخی موارد

خساراتی به بار می آورد که

جبران ناپذیر است.

2.مسائل مشابه حقوقی الزاما راه حلهای مشابهی ندارند.

وکالت در کلیه امور کیفری مانند:امور مفاسد اجتماعی مفاسد اقتصادی جرائم محیط زیست پزشکی ودارویی جرائم اطفال
به ویژه مواد مخدر و.......

وکالت در کلیه امور حقوقی و مدنی مانند:خانواده و حضانت و طلاق خلع ید سرقفلی تنظیم عقود و قراردادها
سرپرستی داوری خانواده مطالبه وجه بصورت حقوقی(چک"سفته"حوالجات"برگه انبارداری و..)

وکالت و داوری در کلیه امور تجارتی شرکتها -امور بیمه بانکی-مالیات-گمرکی و مشاوره بین الملل

و شرکت در مراجع قضایی(دادگاه انقلاب-نیروهای مسلح-دادگاه حقوقی-دادسرا-دیوان عدالت اداری-دادگاه جزایی)

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات

۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
عضو  کانال تلگرامی موسسه ما باشید و با حقوق خود آشنا شوید.

برای عضویت کانال تلگرام موسسه دراین جاکلیک کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ خرداد ۹۴ ، ۱۸:۴۰
ندا نجفی

 اگر به دنبال انتخاب یک وکیل هستید،مشخصات یک وکیل خوب را به شما می گوییم.

برای همه ممکن است مشکلی حقوقی – قضایی پیش بیاید و برای رفع آن نیاز به وکیل در استخدام فرد (موکل) در می آید تا مشکلات حقوقی وی را برطرف کند. در این کار، شرایط وکلا بسیار شبیه به پزشکان است و همانطور که در بیماری های سخت انسان به هر پزشکی اعتماد نمی کند در انتخاب وکیل هم باید دقت زیادی وجود داشته باشد. موکل برای اثیات ادعایش مجبور می شود تمامی مدارک خود را در اختیار وکیل قرار دهد و گاهی نیز برخی از اسرارش را فاش کند. بدون تردید چنین اقدامی، نیازمند داشتن اعتماد و اطمینان کافی به یک وکیل و مشاور حقوقی است. مهمترین وصفی که موکل برای انتخاب وکیل باید به آن توجه کند اعتماد و امانت داری موکل است. در این بین، قانون نیز تمهیداتی را اندیشیده است که در ادامه کارشناسان حقوقی درباره آن توضیح می دهند.

یک وکیل دادگستری با بیان این نکته که شغل وکالت، در زمره حساس ترین مشاغل است می گوید: این شغل دفاع از جان، مال و ناموس مردم را به وکیل سپرده است. در انعقاد قرارداد با یک وکیل دادگستری، باید با چشم باز و دقت نظر فراوان عمل کرد. در این میان، توجه به برخی نکات مهم و اساسی در همان ابتدای کار و انعقاد قرارداد، می تواند از تضییع حق موکل جلوگیری و بهترین دفاع از حقوق وی را تضمین کند.

مهم ترین و ابتدایی ترین مورد، انتخاب وکیلی است که قرار است از حقوق فرد دفاع کند. وکل برای محقق شدن این مورد می تواند از تجربه های اطرافیان و آنانی که سابقه استخدام وکیل دارند استفاده کند. این روش، بهتر از اعتماد به آگهی هایی است که گاه شاهد انتشار آنها در سطح وسیع هستیم.

وی با بیان اینکه موکل باید مطمئن شود که فرد موردنظر دارای پروانه معتبر وکالت در دادگستری است، ادامه می دهد: گاهی دیده شده است که افرادی با سوءاستفاده از ناآگاهی مردم، خود را وکیل دادگستری معرفی و مبالغ هنگفتی را به عنوان حق الوکاله از آنان گرفته اند. در صورتی که، هیچ مجوزی برای وکالت در دادگاه ها نداشته و با وعده های پوچ و بی اساس از جمله وجود آشنایی با برخی افراد ذی نفوذ، اقدام به اخاذی و به اصطلاح کار چاق کنی کرده اند. به همین دلیل، موکل باید پس از اطمینان معتبر بودن پروانه وکالت و بررسی شخصیت و صلاحیت و مهارت های وکیل مورد نظر اقدام به بستن قرارداد با وی کند.

قرارداد با وکیل و هزینه های وکالت

بعد از تایید توانایی وکیل، نوبت به انعقاد قرارداد با وی می رسد،

معمولا میزان حق الوکاله و نحوه تعیین آن، مهم ترین قسمت قرارداد است. برابر آیین نامه تعرفه حق الوکاله مصوب 1385، آنچه که در این خصوص ملاک عمل خواهد بود توافقی است که بین وکیل و موکل صورت می گیرد. به این ترتیب، این توافق می تواند بیشتر، کمتر یا برابر تعرفه ای باشد که در این آیین نامه پیش بینی شده است.

•           برابر تعرفه در دعاوی مالی، میزان حق الوکاله در موردی که حکم دادگاه بدوی از حیث بهای خواسته قطعی است از حداقل 150000 ریال و 10 درصد بهای خواسته و حداکثر تا 300هزار ریال است و در موردی که حکم از حیث بهای خواسته قطعی نیست به ترتیب ذیل تعیین میشود،

•           الف) تا مبلغ 100 میلیون ریال 6 درصد از بهای خواسته و حداکثر 6 میلیون ریال.

•           ب) نسبت به مازاد 100 میلیون ریال تا یک میلیارد ریال 4 درصد بهای خواسته و حداکثر تا مبلغ 42 میلیون ریال.

•           ج) نسبت به مازاد یک میلیارد ریال تا 5 میلیارد ریال 3 درصد از بهای خواسته و حداکثر تا مبلغ 162 میلیون ریال.

•           د) نسبت به مازاد پنج میلیارد ریال 2 درصد از بهای خواسته و حداکثر تا مبلغ 200 میلیون ریال.

چند موردی که بهتر است رعایت شود

نکته دیگری که می توان از آن نام برد این است که بهتر است مورد وکالت و موضوع پرونده در قرارداد وکالت ذکر و در برگه وکالت نامه اختیاراتی به وکیل اعطا شود و ذکر شود که موکل راضی به اعطای اختیارات فوق است. به عنوان مثال اگر موکل تمایلی به اخذ وجه محکوم به، توسط وکیل نداشته باشد و بخواهد شخصا آن را وصول کند، نباید چنین اختیاری برای وکیل در وکالت نامه قید شود.

مهم ترین ویژگی یک وکیل خوب مورد اعتماد بودن وی می باشد و این امر مستلزم وجود صداقت، امانت و احساس مسئولیت پذیری در وکیل است،

اما صرف سالم و مورد اعتماد بودن یک وکیل کافی نیست، بلکه یک وکیل خوب قبل از هر چیز باید بتواند یک قاضی خوب باشد با این توضیح که اگر در محکمه وجدان خویش با بررسی اسناد و اوضاع و احوال موجود و سایر موارد، موکل خود را محق تشخیص داد، به دفاع از وی بپردازد. البته باید توجه داشت وکیلی که از نظر اخلاقی تمام محاسن را دارا باشد اما فاقد تخصص و علم کافی باشد، نمی تواند به نحو مقتضی از حقوق موکل خود دفاع کند. بنابراین وکیلی را می توان مورد تایید قرارداد که هم از نظر سلامت اخلاقی مورد وثوق باشد و هم تخصص کافی در اموری که به وی سپرده می شود را به دست آورده باشد.

چند نکته برای شروع

هر مراجعه کننده به وکیل، حین تنظیم قرارداد، باید نکاتی را مدنظر قرار دهد. یک وکیل دادگستری، در این باره می گوید: نخست موضوع قرارداد و بعد از آن آدرس طرف دعوای موکل است که باید مورد توجه قرار گیرد.

موکل باید آدرس طرف دعوی را به وکیل اعلام و تاکید کند که مسئولیت عواقب ناشی از شناسایی نشدن طرف شکایت را وکیل باید به اطلاع موکل برساند بعد از این توضیحات است که، موکل می تواند قرارداد وکالت را امضا کند.

مورد بعدی میزان حق الوکاله است و باید توجه داشت که از مبلغ حق الوکاله چه مقدار آن در مرحله نخست، چه مقدار در مرحله تجدیدنظر و چه مقدار در مرحله فرجام خواهی باید پرداخت شود. همچنین باید قید شود که این حق الوکاله منحصرا مربوط به دفاع از حقوق موکل، زیر عنوان موضوع قرارداد است و چنانچه در جریان رسیدگی، دعوای دیگری علیه موکل طرح یا ورود ثالث و دعوای تقابلی طرح شود چه از طرف وکیل یا طرف دعوی یا شخص ثالث دفاع از این دعاوی یا طرح دعاوی مورد بحث، نیاز به انعقاد قرارداد جدید خواهد داشت. این را نیز باید در نظر بگیرد که اگر وکیل طرح دعوی جدید را ضروری بداند نیز این موضوع منجر به انعقاد قرارداد جدید می شود، حتی اگر وکالت نامه کلی تنظیم شده باشد.

تعهدات موکل در برابر وکیل

موکل باید هر زمان که وکیل یا دادگاه لازم بداند، اصل اسناد را در قبال گرفتن رسید، در اختیار وکیل قرار دهد ادامه می دهد، پرداخت تمام هزینه های دادگستری از قبیل:

•           هزینه دادخواست

•           هزینه اوراق

•           حق الزحمه کارشناسی

•           ایاب و ذهاب

•           و غیره

به عهده موکل است. اگر موکل، این هزینه ها را به موقع پرداخت نکند و خسارتی متوجه موکل شود، موکل شخصا مسئول این خسارت ها خواهد بود.

نکته دیگری که باید یه آن توجه شود این است که در صورت پرداخت حق الوکاله و با انجام نخستین اقدام وکالتی از سوی وکیل، موکل نمی تواند با فسخ قرارداد حق الوکاله خود را طلب کند.

نتیجه دادگاه اهمیتی ندارد

افرادی که اقدام به استخدام وکیل می کنند باید بدانند که بر اساس متن آیین نامه تعرفه حق الوکاله مصوب قوه قضائیه، تعهد وکیل تعهد به نتیجه نیست، بنابراین چنانچه موضوع وکالت، جزئاً یا کلاً، به نفع موکل خاتمه نیابد در حق الوکاله تاثیری ندارد. همچنین در صورتی که برای موکل قرار تامین صادر شود، این قرار، منوط به تودیع خساراتی است که از سوی مقام رسیدگی کننده تعیین می شود و وکیل در میزان و نوع این خسارت دخالتی ندارد.

وکیل قدرت فراقانونی ندارد

همیشه موکل باید بداند که وکیل قدرت فراقانونی مثل آشنایی با مقام ها و کادر قضایی ندارد و تنها در حدود تجربه و تخصص خود با استفاده از راه های قانونی می تواند از موکل خود دفاع کند.

معرفی شهود، مطلعان و حاضر کردن آنان در دادگاه و دادسرا و تهیه وسیله اجرای قرارها و کارهای از این دست، به عهده موکل است.

موکل متعهد است که کارهای اداری مربوط به خارج از دادگستری را شخصا انجام دهد،

از دیگر مواردی که موکل باید انجام دهد اقرار به این است که اسناد خود را به رویت کامل وکیل پایه یک دادگستری رسانده است و صحت آنها را تایید می کند. به گفته وی، موکل به وکیل اختیاراتی تفویض می کند که یکی از آنها این است که در صورت لزوم برای انجام مورد وکالتی، وکیل می تواند وکالت را به غیر تفویض کند، همچنین می تواند مورد وکالت مورد وکالت را همراه وکیل دیگری منفرداً یا متمعا انجام دهد.

تجدید نظر خواهی

موکل باید بداند که با وجود درج اختیار تجدید نظرخواهی در وکالت نامه، انجام تجدید نظر خواهی وکیل وابسته به پرداخت هزینه ها و حق الوکاله مرحله تجدید نظر خواهی وکیل وابسته به پرداخت هزینه ها و حق الوکاله مرحله تجدید نظر و تسلیم مدارک به وکیل است.

تغییر نشانی، حداکثر ظرف 48 ساعت، نشانی جدید را به صورت کتبی به وکیل خود اعلام کند. ضمن آنکه این قرارداد در چند ماده و تبصره در دو نسخه با اعتبار واحد تنظیم شده است و یک نسخه آن در اختیار موکل قرار می گیرد و موکل نیز اقرار می کند که این قرارداد را مطالعه و سپس مبادرت به امضای آن کرده است.

و اما درباره وکیل خوب

وکیل خوب، وکیلی است که نخست موکل را دادرسی کند و هرگاه پی ببرد موکل راست می گوید به دادخواهی از سوی او برخیزد. وکیل خوب، باید تمام علم، فن و هنر خود را برای دفاع از حقوق موکل به کار گیرد تا موضوع وکالت را به نحو احسن به پایان برساند.

یک وکیل خوب و موفق باید تلاش کند کار ماهیتا با ارزش وکالت را نه صرفا به دید مادی، کسب درآمد و شغلی برای امرار معاش بلکه به نیت احقاق حق و اجرای عدالت و دفع ظلم و حل مشکلات انسان ها دنبال کند و جنبه معنوی کار را از یاد نبرد که ارزش آن بسیار گرانبهاست و از وقت به دست آمده  و اختیار و توانی که جامعه در اختیار او نهاده است، نهایت استفاده را برای خدمت واقعی ببرد.

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ خرداد ۹۴ ، ۱۷:۴۵
ندا نجفی

 

قصد داریم علاوه بر مطالبی که می نویسیم در راستای اهداف ذیل به سوال های حقوقی بازدید کنندگان پاسخ مناسب داده و تا حد امکان مشکلات حقوقی افراد را حل نمائیم . همراهی یک وکیل امین و متخصص در امور حقوقی شما را از انجام اعمال عجولانه در مواقع حساس بروز مشکلات حقوقی  ، باز می دارد؛ چرا که بسیار مشاهده شده که افراد در این مواقع با توجه به عدم دسترسی به وکیل دادگستری و مشاور خوب، به ناچارتصمیمی اشتباه گرفته  که آنان را در مراحل بعدی حقوقی دچار مشکل کرده است که غالبا قابل جبران نیست.

ضمن سپاس و خوشامد به شما کاربر محترم می توانید با یک کلیک ساده در عبارت مشاوره آنلاین با حقوق خود آشنا شده و سوالات خود را مطرح نمایید.چنانچه با توجه به پیچیدگی مسائل حقوقی نیاز به حضور شما در دفتر وکالت یا موسسه باشد پذیرای شما خواهیم بود.

​​​​​​جهت ارتباط با ما در اینستاگرام روی عکس زیر کلیک کنید.

هدف از تأسیس موسسه:

1.نهادینه شدن حقوق و ارتقاء فرهنگ حقوقی در جامعه، ارائه خدمات جامع حقوقی، مشاوره حقوقی و انجام وکالت در کلیه امور حقوقی،تجاری، اداری، انتظامی،ثبتی، کیفری،  بیمه ای، قراردادها، مالی و مالیاتی ، خانوادگی، داوری ، حقوق شهروندی و سایر امور حقوقی در تمامی مراجع قضایی، اداری، انتظامی و شوراها در سطح ملی و بین المللی

2-   انجام وکالت و مشاوره حقوقی در کلیه امور حقوقی اداری و استخدامی از قبیل شهرداری ها، وزارتخانه ها، ادارات کار، بیمه و تأمین اجتماعی، مراجع مالی و دارایی و مالیاتی، بانکها، مؤسسات مالی و اعتباری و صندوقهای قرض الحسنه، تعزیرات حکومتی، مؤسسات عمومی و غیردولتی، شوراهای اسلامی و سایر مراجع، ارائه خدمات و مشاوره حقوق و وکالت در کلیه مراجع قضاوتی اداری از قبیل هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری و انتظامی، هیأت عالی نظارت، مراجع گزینشی ، کمیسیون های شهرداری از جمله ماده 100، 77 و 55، مراجع مالیاتی، مراجع بیمه ای، تأمین اجتماعی و هیأت های تشخیص و حل اختلاف، مراجع گمرکی و اوقاف و کمیسیون های آن، حج و زیارت، صنایع و معادن، وزارت بازرگانی، اتاق بازرگانی، دیوان عدالت اداری و سایر مراجع و کمیسیونهای اداری

3-   انجام کلیه امور حقوقی  ثبتی در مراجع ثبتی ذیصلاح از جمله اخذ اسناد مالکیت و المثنی آن، افراز و تفکیک، اجرای اسناد، اقدام در جهت مواد 147 و 148 قانون ثبت، وکالت و مشاوره حقوقی در کلیه مراجع ثبتی اعم از هیأت نظارت، هیأت تشخیص حل اختلاف، شورای عالی ثبت، کلیه امور حقوق مربوط به ثبت احوال، اخذ اسناد سجلی درخواست اصلاح و تغییر مشخصات سجلی و وکالت در کلیه هیأت های رسیدگی کننده

4-   انجام  وکالت و مشاوره حقوقی کلیه امور مربوط به ثبت کلیه اشخاص حقوقی، شرکتهای داخلی و خارجی اعم از تجاری، تعاونی، مؤسسات غیر تجاری و اتحادیه ها، کنسرسیوم ها، NGO ها، کانونها و سایر تشکلها، انجام تغییرات، تشریفات انحلال، ادغام، تهیه اساسنامه،  اخذ موافقت اصولی و جواز تاسیس، کارت بازرگانی، کد اقتصادی و iso

5-     مشاوره حقوقی، وکالت و انجام  امور مالکیت معنوی، فکری، صنعتی، ادبی، هنری ، ثبت علائم و اختراعات

6-   ارائه مشاوره حقوقی در امور مربوط به ایرانیان مقیم خارج وخارجیان، امورحقوقی مربوطه  طبق ضوابط و قوانین موضوعه و موازین حقوق بین الملل

7-   تهیه، تنظیم و ویرایش کلیه قراردادهای داخلی و بین المللی، تفاهم نامه ها، موافقت نامه ها و   پرتکل­­های داخلی و بین المللی با نهادهای ملی و بین المللی و اشخاص حقیقی و حقوقی

8-   انعقاد قرارداد مشاوره حقوقی و کالت با دستگاههای دولتی، مؤسسات عمومی غیردولتی، شوراها و شهرداریها و بنگاههای اقتصادی برای انجام کلیه امور حقوقی از جمله دعاوی، قراردادها، امور مستندسازی اموال، امور ثبتی، تهیه و تنظیم پیش نویس لوایح، طرحها، آیین نامه ها و بخشنامه ها و دستورالعمل های مورد نیاز

9-   انجام امور حقوقی، وکالت و مشاوره به اصناف، مجامع صنفی و شورای اصناف کشور، سایر کانونها، تشکل ها و انجمن های بین المللی، ملی

10- انجام کلیه امور حقوقی مربوط به باشگاه های ورزشی، فدراسیونها، مدیریت برنامه های حقوقی بازیکنان و وکالت در کمیسیون های انتظامی و انضباطی

11-  انجام امور داوری محوله از طرف کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی

12- شرکت در مزایدات و مناقصات و عقد قرارداد با کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی و اداری برای انجام هر نوع فعالیت مرتبط با موضوع شرکت، اخذ و اعطای نمایندگی داخلی خارجی، اخذ وام و تسهیلات بانکی از بانکها و مؤسسات مالی، اعتباری،  برگزاری  همایشات، کنفرانسها و نمایشگاهها  در چارجوب ظوابط، کلیه خدمات مربتط با موضوع موسسه از قبیل امور مدیریتی وهمکاری گرفتن از سایر وکلا، کارشناسان رسمی و کارشناسان حقوقی در امور مربوط به موضوع موسسه

13- تهیه، تدوین و ارائه برنامه ها و طرحهای حقوقی فرهنگی با همکاری مراکز اجتماعی، اداری، شهرداریها  در جهت ارتقاء استانداردهای حقوقی و اجتماعی در کشور

14-  همکاری تخصصی حقوقی با کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی و نهادهای دولتی و خصوصی

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ خرداد ۹۴ ، ۱۷:۴۵
ندا نجفی